MIRALUX

 
Home Page
 На русском
 In English
 En Francais
 En Espańol
 
In
portuguźs
 Em brasileiro

 普通话
 Na Srpsko-Hrvatski
 
Harta site-ului
 
Serviciile nostre
 Copernicus
 
Compania elveţiană
 Holding
 
Sucursale (filiala)
 
Companiile străin
 
Offshore Madeira
 
Societatea franceză
 
British Society
 Compania Gata
 Offshore
 Liechtenstein
 
Offshore preţurile
 
Īnregistrări Offshore
 Campione d'Italia
 
Impozite / Taxe
 
Conturi bancare

 
Bănci străine
 
Banche austriache
 
Asigurari
 
Permiselor de şedere
 
2a Paşaport
 
Consiliere juridică
 
Obţinerea de credit
 
Execuţii  
 
Proprietate
 Proprietate străinătate
 
Gay uniune
 
Elveţian proprietate
 Activitate gata
 
Automobile
 
Ambarcatiuni
 Limba Servicii
 
Şcoli īn Elveţia
 
Ocrotirea sănătăţii
 
Coordonatele noastre
 
Locuri de muncă
 
 

EFECTUAREA CREDITE

 

Uneori, fiecare dintre noi va fi uitat să plătească cu promptitudine orice cont sau factură. Īn astfel de cazuri, de obicei, īnainte de a primi o plată de reamintire, dar se poate īntāmpla de asemenea, de a primi o executie de datorii. Īn Elveţia, de executare a cererilor de despăgubire poate avea consecinţe neplăcute pentru tine. Cine are experienţă īn procesul de executare a datoriilor poate spune multe despre.

 

Īn principiu, toată lumea, īn Elveţia, pot fi necesare punerii īn aplicare a creanţelor. Acest lucru īnseamnă că puteţi transmite acest proces de a rula impotriva oricui, chiar şi la o persoană necunoscută, care nu are nici o datorie la tine. Presupusa creditorului i se cere să prezinte dovada de aplicare a legii pentru depunerea de cereri de despăgubire doar mai tārziu, īntr-o etapă ulterioară a procedurii. Acest proces, destul de ciudat, nu poate oferi o mulţime de supărare la persoana de la care le-aţi recuperat, poate chiar īn mod ilegal, creanţe. De regulă, īn practică de executare a cererilor de despăgubire este raportată īn registrul de datorii şi să poată fi, "eliminată" după numai trei sau chiar cinci ani.

 

Īn Elveţia, există trei tipuri de executare a cererilor de despăgubire, de executare a creanţelor cu poprirea se potriveste mai ales la persoanele fizice. Īn acest caz, creditorul va deschide practică la birou şi să fie difuzate de faliment competenţă. Biroul oferă performanţă de a debitorului, ordinul de plată (precept Executiv), care are loc, de obicei prin e-mail şi astăzi, īn cazul īn care se duce la posta gol, prin intermediul poliţiei municipale.

 

Dacă aţi suferi de colectare a creditelor - fie legal sau ilegal - aveti posibilitatea de a se opune īn termen de 10 zile. Acest suspendă procesul şi vă oferă timp pentru un armistiţiu. Dacă doriţi să salvaţi timp, atunci mai bine te aştepta să-şi prezinte că această obiecţie pānă īn a noua zi (atenţie la maturitate). Īn acel moment, creditorul trebuie să prezinte dovezi (de cont, contract, de guvernămānt, etc.) Pentru punerea īn aplicare a datoriilor. Īn lipsa unor dovezi, el trebuie să īnceapă procesul īn conformitate cu legislaţia civilă, indiferent de situaţia poate dura ani de zile. Pārātul, care au pus la dispoziţie de probe şi de la data de īnchidere a analizei, ar trebui să ramburseze datoriile lor cāt mai repede posibil. Īn prezenţa unor subiecte, aveţi posibilitatea de acord cu o plată parţială sau plata prin rate. Dacă aţi introdus īn registrul de datorii, situată la Oficiul de performanţă şi eşecuri, este posibil să existe unele dificultăţi, de exemplu, la īncheierea un contract de īnchiriere de o cameră sau de īnchiriere a bunurilor, de vreme ce-ţi potenţialul de proprietar poate refuza de atribuire a unui contract sau a unei cereri de plată, atāt timp cāt nu aţi procedat la scoaterea din registrul de execuţii de datorii, şi apoi a demonstrat capacitatea de a rambursa.

 

Dacă sunt īnregistrate īn registru, sfaturile noastre, dacă este necesar, este de a aranja cu creditor de către o plată suplimentară pentru anularea de īnregistrare din registrul de cereri de despăgubire.

 

Negativ factor: Din păcate, nu se poate elimina de la intrarea de la registru, chiar dacă au suferit o ilegal de credit. Īn caz de aplicare ilegală de cereri de despăgubire, aveţi posibilitatea de a obţine de radiaţii de la registrul de executare numai după ce au condus la acţiuni īn justiţie şi a solicitat şi a obţinut o anulare a īnregistrării. Īn acest caz veţi avea nevoie de o bază legală, sau de un avocat sau un avocat care vă va ajuta să obţineţi acest enervant povara birocratică.

Compania noastra este, cu siguranţă, posibilitatea de a ajuta cu acest gen de practici, fără a alerga la un avocat, şi a căror taxe sunt cu siguranţă mult superioare noastre.

 

Home page Esecuzioni Permessi/soggiorno
Assicurazioni Filiali (succursale) Prezzi Offshore
Attivitą commerciali Fisco/tasse Proposte di lavoro
Banca svizzera Holding Registrazioni offshore
Automobili 2° Passaporto Recupero credito
Aziende estere Immobili Scuole in Svizzera
Banche estere Immobili esteri Servizi linguistici
Campione d'Italia Opere d'arte Societą Francia
Consulenze legali Mappa del sito Offshore Madeira
Conti bancari Nostre coordinate Societą Pronte
Copernico Nostri servizi Societą Inglesi
Cure salutarie Offerte immobili in CH Societą Svizzere
Unione gay Offshore Liechtenstein
Barche Auf Deutsch En Franēais
In English En Espańol Hа Русском
Na Srpski Na Hrvatski Na Bosanski