MIRALUX

 
Home Page
 На русском
 In English
 En Francais
 En Espańol
 
In
portuguźs
 Em brasileiro

 普通话
 Na Srpsko-Hrvatski
 
Harta site-ului
 
Serviciile nostre
 Copernicus
 
Compania elveţiană
 Holding
 
Sucursale (filiala)
 
Companiile străin
 
Offshore Madeira
 
Societatea franceză
 
British Society
 Compania Gata
 Offshore
 Liechtenstein
 
Offshore preţurile
 
Īnregistrări Offshore
 Campione d'Italia
 
Impozite / Taxe
 
Conturi bancare

 
Bănci străine
 
Banche austriache
 
Asigurari
 
Permiselor de şedere
 
2a Paşaport
 
Consiliere juridică
 
Obţinerea de credit
 
Execuţii  
 
Proprietate
 Proprietate străinătate
 
Gay uniune
 
Elveţian proprietate
 Activitate gata
 
Automobile
 
Ambarcatiuni
 Limba Servicii
 
Şcoli īn Elveţia
 
Ocrotirea sănătăţii
 
Coordonatele noastre
 
Locuri de muncă
 
 

COMPANIILE CU CAPITAL STRĂIN, ĪN ELVEŢIA

 

De noi locuri de muncă ca urmare a firmelor străine.

De companii străine sunt atraşi ca niciodată īnainte de Elveţia, īn special īn germană şi italiană. Unul dintre principalele motive este de interes, cum ar fi companiile de fiscale. Elveţian povara fiscală este mult sub media europeană, iar īn unele cazuri nu este neglijabil chiar şi cu condiţia ca plin de scutire de impozit. Īn ţările limitrofe, cifra este mult mai mare: 41% pentru Germania, 36% īn Italia şi Franţa, 34% pentru Austria. Īn plus, pentru a atrage firme straine, multe cantoane elveţiene oferi avantaje fiscale. Dar acest lucru nu este nimic nou. Timp de mulţi ani īn străinătate holding a stabilit īn Elveţia, īn special īn cantonul Zug, pentru evidente avantaje fiscale acordate de aceasta. Acum, cu toate că veniturile fiscale īn curs de stat coffers, au creat puţine locuri de muncă.

Astăzi sosesc īn Elveţia nu numai companiile care doriţi să salvaţi pe impozite, dar şi pentru că doresc să lucreze acolo. Conform Martin Theurer Camera de Comert Elvetia-Germania, treisprezece ani activ la Zurich < <Allora avevamo forse quattro richieste all'anno. Oggi non passa un giorno che una ditta straniera non si annunci da noi> >. Īn conformitate cu Eric Scheidegger, un membru al Direcţiei de SECO, Secretariatul de Stat a elveţian economie, interesul companiilor străine a crescut din 2003. De companiile straine sunt atrase de respectivele regiuni lingvistice: Franceză firme din Elveţia şi italiană vorbeşte Ticino. <<Le aziende estere apprezzano in particolare la flessibilitą del mercato del lavoro, l'alta produttivitą e i costi salariali pił bassi> >. De asemenea, adaugă o fiscale climatul moderat, un sărăcăcios şi o excelentă infrastructură. Pentru direcţii de mari companii multinaţionale şi are o excelentă calitate a vieţii posibil de management şi de către angajaţi.

Aşa cum am menţionat īn străinătate este de mare interes. Acesta arată un studiu publicat īn luna mai 2003. Fiecare patra companie īn următorii trei ani, intenţionează să-şi transfere cel puţin o parte din activităţile sale īn străinătate, jumătate din faptul că, īn Elveţia. Potrivit Martin Theurer o cauză de transfer sunt, de asemenea, greu de suportat de constrāngeri care sunt supuse la italiană şi germană companii. De protecţie a lucrătorilor din aceste ţări, a fost extinsă astfel īncāt să se realizeze adverse. < <Attualmente molte aziende si guardano dal dover assumere nuovi ordini, se ciņ provoca l'assunzione di nuovi collaboratori. In caso d'assunzione č quasi impossibile liberarsi di loro> >. Pentru concedieri sunt doar criterii sociale: īn primul rānd este necesar să se stabilească pe tineri sau cei care nu susţin o familie. Criterii, cum ar fi profitabilitatea sau de importanţă pentru companie intra īn linie numai după. Astăzi, companiile au tendinţa de a angaja personal, care poate fi concediat mai uşor. Muncitorii nu sunt protejate. Cerinţe suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a fi asistate de un medic de la 5 angajaţi şi cerinţa de a avea un full-time pentru companiile cu cel puţin 100 de angajaţi, ajutor care să limiteze īn continuare o creştere economică.
Dar aceasta nu este numai de a supra-reglementate pe piaţa muncii pune obstacole. Continuarea modificări īn legislaţie face nesigure de afaceri de planificare şi de a īncetini birocratice, pentru a obţine un permis de construcţie trebuie să aştepte timp de un an şi jumătate la doi ani, acest lucru este cu siguranţă enervant. < <Alle luce di tutte queste restrizioni lo spazio di manovra delle aziende tedesche ed italiane é diventato molto stretto> >. Īn Elveţia, din fericire, situaţia este diferită, fiind mult mai rapid şi leaner.

Prin comparaţie nevoie doar cita ca exemplu pentru a duce la bun sfārşit sarcinile administrative - cum ar fi finalizarea fiscale reveni, la cererea de autorizare, de numărare de securitate socială - o firmă italiană ia de două ori mai mult timp o companie Elveţia. Röthing Potrivit Rolf, cap de dezvoltare economică a celor două cantoane din Basel, <locurile de muncă create sunt īn principal de locuri pentru personal calificat īn servicii, de cercetare şi dezvoltare >>.

La nivel de salarizare, īn Elveţia nu este un obstacol pentru īnfiinţarea de companii străine, īn Elveţia. La prima examinare sunt impresionante brut, īntr-adevăr, salariile sunt aparent mai mare decāt īn alte ţări. Apoi, o privire mai atentă se constată că, avānd īn total costurile salariale, Elveţia este bine plasat. Īntr-adevăr, ţinānd cont de ore lucrate - īn Italia, īn fiecare an, ai de lucru de cel puţin 100 de ore, 200 īn Germania şi Franţa, chiar 300 oră mai puţin - de profitabilitate a elveţian de lucru este bun. De asemenea, īn conformitate cu un internaţionale lucrătorilor īn Elveţia, au cea mai bună motivaţie şi, cu excepţia Austriei, este mai puţin greve. De flexibilitate a pieţei muncii elveţian este foarte mare. Īn comparaţie cu 49 de alte ţări, Elveţia este patra după Singapore, Hong Kong şi Statele Unite ale Americii, Franţa şi Germania ocupă ultimele două posturi. Paradisiacal condiţiile pentru angajatori. Dar cum a situaţiei din perspectiva lucrătorilor?
Totul a fost spus īnseamnă că, īn Elveţia, este mai uşor să respingă, pe care munca de noapte şi duminică se acordă mai multă uşurinţă şi că angajaţii pot fi suportate de ore suplimentare de lucru.

Compania MIRALUX FIDUCIARIA rămān la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă organiza noi societăţi, īn Elveţia, consilierea cea mai buna locatie dell'Opificio, metodele de recrutare, costurile relative de asigurări sociale şi aşa mai departe, astfel īncāt să ofere toate elemente pentru a vă permite să ia o decizie pentru compania dumneavoastră, şi care-l va directe.

Dacă doriţi să instalaţi un nou fermă īn Ticino, noi vă putem ajuta dāndu-vă toate juridice, fiscale şi administrative de acord cu faptul că. Vă sugerăm să aleagă unde să instalaţi-vă de afaceri şi sediul social īn considerare, pentru a minimiza costurile administrative, logistice şi fiscale.

Vă putem fi de ajutor pentru a obţine un regim fiscal favorabil cu autorităţile responsabile de acest lucru. Din acest motiv, am putea sfătui cu privire la măsurile necesare pentru a lua de a semna un acord cu autorităţile competente elveţiene.

Īmprumuta experienţa noastră pentru a obţine permisele de muncă şi de muncă pentru manageri şi lucrători.

Noi vă putem ajuta să se aplice şi pentru obţinerea permiselor de construcţie, licente obligaţii legate de acesta şi, pentru ultimul joc de toate practicile necesare pentru corporate.

 
Home page Esecuzioni Permessi/soggiorno
Assicurazioni Filiali (succursale) Prezzi Offshore
Attivitą commerciali Fisco/tasse Proposte di lavoro
Banca svizzera Holding Registrazioni offshore
Automobili 2° Passaporto Recupero credito
Aziende estere Immobili Scuole in Svizzera
Banche estere Immobili esteri Servizi linguistici
Campione d'Italia Opere d'arte Societą Francia
Consulenze legali Mappa del sito Offshore Madeira
Conti bancari Nostre coordinate Societą Pronte
Copernico Nostri servizi Societą Inglesi
Cure salutarie Offerte immobili in CH Societą Svizzere
Unione gay Offshore Liechtenstein
Barche Auf Deutsch En Franēais
In English En Espańol Hа Русском
Na Srpski Na Hrvatski Na Bosanski