MIRALUX

 
Home Page
 На русском
 In English
 En Francais
 En Espaņol
 
In
portuguęs
 Em brasileiro

 普通话
 Na Srpsko-Hrvatski
 
Harta site-ului
 
Serviciile nostre
 Copernicus
 
Compania elveţiană
 Holding
 
Sucursale (filiala)
 
Companiile străin
 
Offshore Madeira
 
Societatea franceză
 
British Society
 Compania Gata
 Offshore
 Liechtenstein
 
Offshore preţurile
 
Înregistrări Offshore
 Campione d'Italia
 
Impozite / Taxe
 
Conturi bancare

 
Bănci străine
 
Banche austriache
 
Asigurari
 
Permiselor de şedere
 
2a Paşaport
 
Consiliere juridică
 
Obţinerea de credit
 
Execuţii  
 
Proprietate
 Proprietate străinătate
 
Gay uniune
 
Elveţian proprietate
 Activitate gata
 
Automobile
 
Ambarcatiuni
 Limba Servicii
 
Şcoli în Elveţia
 
Ocrotirea sănătăţii
 
Coordonatele noastre
 
Locuri de muncă
 
 

  FILIALE ELVETIENE ALE COMPANIILOR STRAINE

 
 

- Filiala unei societati pe actiuni straine (offshore), cu sediul la Geneva, cont curent bancar elvetian, garantata, scutita de sarcini si obligatii administrative. Pret de vanzare CHF 10'000.--

- Filiala unei societati pe actiuni straine (offshore), cu sediul la Zug, cont curent bancar elvetian , garantata scutita de sarcini si obligatii administrative: EBC European Business Center S.A.  Pret de vanzare CHF 10'000.--

Legea elvetiana ofera posibilitatea de a inscrie in Elvetia, la Camera de Comert elvetiana o societate filiala (sucursala) a societatii d-stra sau a unei companii offshore, chiar daca aceasta a fost deja fundata in afara teritoriului elvetian. Diferiti clienti al firmei noastre au optat deja pentru aceasta posibilitate, fara sa creeze o adevarata si propriu-zisa societate (structura) ad hoc elvetiana, obtinand prin reflex o mare economisire de costuri si capital, investind sume in cheltuieli de fundare si administratie, intradevar foarte modeste.

In practica, este necesar sa inregistrati in Elvetia sucursala/filiala unei societati straine pre existente, fara sa creati noi costuri pentru constituirea unei noi firme, si anume fara sa platiti bani pentru formarea unui nou capital social, fara sa dispuneti de nou personal, de noi directori si asa mai departe.

Filiala in Elvetia poate beneficia de toate avantajele recunoscute celorlalte societati constituite conform legislatiei elvetiene, sa aiba conturi bancare, conturi curente postale s.a.m.d. De asemenea, spre deosebire de societatile constituite conform legislatiei elvetiene , filiala nu va face obiectul anumitor impozite elvetiene (impozitul pe dividende, retinut la sursa). Facturarea intre societatea primara si filiala elvetiana va fi facilitata si cu mult mai flexibila. Vor putea fi spre exemplu incarcate si descarcate cheltuieli intre sedii.

 

Impozitul TVA elvetian este de doar 8%, in timp ce impozitul tarilor limitrofe europene este de ordinul la 20%. Din acest motiv, pentru a efectua anumite operatiuni de import-export este cu mult mai rentabil sa utilizati o societate cu sediul pe teritoriul elvetian. In acest sens o filiala elvetiana al unei companii straine ar putea folosi scopului.

Va trebui insa adaugat faptul ca a avea o filiala in Elvetia mareste considerabil prestigiul companiei, furnizand o imagine mai buna produselor comercializate de catre aceasta. Nu este deci o coincidenta faptul ca companii italiane constituiesc sucursale direct in Elvetia pentru a inregistra brevete internationale, marci de fabrica, etc., cerand in acelasi timp si extinterea la nivel international.

Putem deci sa va sustinem sub orice aspect, juridic si administrativ,  predispunand pentru d-stra un birou operational sau virtual cu o secretara in carne si  oase care sa sorteze corespondenta d-stra si sa raspunda la telefon in numele companiei d-stra, totul pentru o suma absolut rezonabila.

Este deajuns sa va ganditi la faptul ca pentru inregistrarea unei filiale sunt necesari doar CHF 2'000.-- (= circa EURO 1'300.--), suma in care este inclusa si inregistrarea la Camera de comert elvetiana. De observat faptul ca cheltuielile de inregistrare nu cer taxe anuale repetabile ca si in cazul Italiei. In Elvetia Camera de comert se plateste doar o singura data.

Va furnizam intreaga lista a documentelor care trebuiesc prezentate pentru a proceda cu inregistrarea unei filiale in Elvetia si va sprijinim la alegerea sediului, astfel incat sa va creati o structura deosebit de atractiva din punct de vedere fiscal.

Va vom informa asupra practicilor birocratice care trebuiesc desfasurate, regimul de impunere, metodele de contabilitate in uz, etc.

Va furnizam practic intregul sprijin necesar pentru a incepe activitatea d-stra in Elvetia.

 

 
 
 
 
Home page Esecuzioni Permessi/soggiorno
Assicurazioni Filiali (succursale) Prezzi Offshore
Attivitā commerciali Fisco/tasse Proposte di lavoro
Banca svizzera Holding Registrazioni offshore
Automobili 2° Passaporto Recupero credito
Aziende estere Immobili Scuole in Svizzera
Banche estere Immobili esteri Servizi linguistici
Campione d'Italia Opere d'arte Societā Francia
Consulenze legali Mappa del sito Offshore Madeira
Conti bancari Nostre coordinate Societā Pronte
Copernico Nostri servizi Societā Inglesi
Cure salutarie Offerte immobili in CH Societā Svizzere
Unione gay Offshore Liechtenstein
Barche Auf Deutsch En Franįais
In English En Espaņol Hа Русском
Na Srpski Na Hrvatski Na Bosanski