MIRALUX

 
Home Page
 На русском
 In English
 En Francais
 En Espańol
 
In
portuguęs
 Em brasileiro

 普通话
 Na Srpsko-Hrvatski
 
Harta site-ului
 
Serviciile nostre
 Copernicus
 
Compania elveţiană
 Holding
 
Sucursale (filiala)
 
Companiile străin
 
Offshore Madeira
 
Societatea franceză
 
British Society
 Compania Gata
 Offshore
 Liechtenstein
 
Offshore preţurile
 
Înregistrări Offshore
 Campione d'Italia
 
Impozite / Taxe
 
Conturi bancare

 
Bănci străine
 
Banche austriache
 
Asigurari
 
Permiselor de şedere
 
2a Paşaport
 
Consiliere juridică
 
Obţinerea de credit
 
Execuţii  
 
Proprietate
 Proprietate străinătate
 
Gay uniune
 
Elveţian proprietate
 Activitate gata
 
Automobile
 
Ambarcatiuni
 Limba Servicii
 
Şcoli în Elveţia
 
Ocrotirea sănătăţii
 
Coordonatele noastre
 
Locuri de muncă
 
 

  MADEIRA
 

Plasate într-o locaţie strategică pe rutele de la Africa şi America, pe insula Madeira face parte din teritoriul portughez, consacrat în Constituţie, în vigoare din 1976.

Insula Madeira este renumita nu numai pentru excelent calitate de vin produs, dar pentru întreaga sa bucurat de scutire de taxe de către societăţile înregistrate în registrul în cauză.

În plus, o rată de favorabile, de TVA, taxa pe valoarea adăugată (TVA) a înregistrat în insula Madeira una extrem de atractiv competenţă de la o companie, în special pentru acele societăţi comerciale şi de servicii, vânzări de bunuri şi a software-ului pentru a rezidenţi ai Uniunii Europene. Ca urmare a introducerii unei directive europene, care obligă supuse TVA astfel de vanzari, un număr substanţial de companii, inclusiv a furnizorilor de Internet Europene, au investit deja birourile lor în Madeira.   De utilitate pentru a transfera sediul firmei constă în faptul că, în conformitate cu articolele din directivă, compania trebuie să plătească TVA-ul sull'incasso obţinut de către persoanele fizice şi entităţile care sunt rezidenţi ai Uniunii Europene vigoare în a doua ţară. Aceasta a condus automat la faptul că acele companii care operează în Internet, au început să caute dispoziţii pe teritoriul Uniunii Europene, cu cea mai mică rată de TVA. În Madeira ratei TVA este de numai 13%, în timp ce în alte ţări europene, este de circa 20% .    

COMPANIILOR OFFSHORE MADEIRA

Companiile sunt guvernate de legea portugheză comerciale, Codul de companie în 1986. Principalele tipuri de companii offshore utilizate pentru operaţiuni sunt Sociedade por quotas - LIMITADA (Lda) şi sociedade anónima (SA), comparabil cu Srl şi Spa în 1993, a legislaţiei portugheze a introdus posibilitatea pentru unul sau Lda SA care urmează să fie deţinute de o persoană, prin urmare, de instituire a aşa-numitelor ". Sociedade Unipessoal". Acest tip de companii include, de asemenea, SGPS, care sunt de fapt societăţi de holding, deţinute de o persoană, dar lor exactă juridice de identitate. (Gestora Sociedade de Participacoes Sociais). Cu toate acestea, toate companiile din Madeira sunt scutite de impozite pe profit, care vin din străinătate şi din afara din Portugalia, până la 1 decembrie 2011. De SPGS au doar o rată minimă de impozitare pentru dividendele de la UE, care prevede o "rata de doar 1,7%. Legea prevede existenţa de o companie privată în întregime răspunderea nelimitată companii şi nelimitat parţial societate cu răspundere limitată. De răspundere limitată sunt cele mai utilizate. Există două tipuri de răspundere limitată :

A "sociedade por quota" o anche "limitada".

A "sociedade anonima" o anche "S.A."

Companiile cu capital străin poate, de asemenea, funcţionează prin intermediul unei sucursale stabilite în Madeira.    

LIMITADA

Poate fi format cu unul sau mai mulţi acţionari (companie sau individuale). Minimă a capitalului social este 1'995 .19 (patru sute de mii escudo). Nu poate fi unul sau mai mulţi directori. Sociedade anónima SA O societate pe acţiuni din Madeira poate fi format, cu un singur actionar. În acest caz, acţiunile trebuie să fie înregistrate. Valoarea minimă a capitalului social este de euro 2'493 .99 (cinquemilioni de escudo).    

FILIALE

De filiale ale companiilor existente pot fi inregistrate pentru International Business Center pentru a opera cu limitată şi necesită doar un minim de o licenţă şi de înregistrare.    

IMPOZITARE

Companiile sunt total scutite de impozitare pe venit de până la 31 decembrie 2011. Acţionarii sunt exceptate de la impozitare sau considerate de dividende şi nedistribuit.    

TRUSTS

Madeira Business Center are o lege pe încredere. Decretul-lege 352-A/88 octombrie. Ai încredere în companii, trusturi şi beneficiarii nu sunt supuse nici unei impozitări în Madeira.

PERSONAL SI CONFIDENTIALITATEA

Portugalia a unei legi privind secretul bancar, care prevede sancţiuni penale pentru încălcarea obligaţiilor conţinute de acestea. În mod similar numele beneficiarilor din acest sector, nu poate fi dovedit.    

CHELTUIELI 
 

SOMMARIO PROGRAMMA DELLE TASSE (LDA COMPANY) - COSTI STANDARD
 

COSTI FISSI

Impozite

Taxa de participare* 3,500.00
Taxa de licenţă pentru aplicarea 500.00
Reprezentarea taxe (pro-rata, în primul an) 850.00
Sub-Totale 4,850.00
IVA @ 13% (în cazul în care societatea cifra de afaceri de Madeira)   455.00
Iniţială de taxa de licenta pentru anii în curent şi anii precedenţi (valutazione) ** 4,000.00
Costul total al înregistrării (evaluare) 9,305.00
 

* TVA  (*)

Taxa pe valoarea adăugată la rata de 13% trebuie să fie adăugate la toate costurile marcate cu * în cazul în care tarifele vor fi facturat direct de la o companie înregistrată în Madeira.

 

** Taxa de licenţă - iniţial de ani şi peste

În cazul în care a fost emis iniţial de licenţă înainte de 31 decembrie 2000, dar compania nu a fost înţeleasă până după 11 decembrie 2002, compania va fi percepută o taxă anuală de licenţă de la data eliberării licenţei. După cum sa arătat mai sus, am presupus că licenţa a fost emisă la sfârşitul anului 2000 şi a companiei a fost înfiinţată în anul 2004. Suma exactă depinde de data de licenţă.

 

Alte costurile fixe (dacă este cazul)

 
Taxe pentru directori - un an (în total pentru orice numar de manageri locali)   € 2,000.00
2 x Taxele acţionar / fiduciare agenţii (300 € pe proprietar, pe an)   €    600.00
 

Dacă locale directori sunt numiţi în funcţie, în primul an, taxa va fi calculată pro-rata baza.

 

În cazul în care numirii directorilor nu sunt rezidenţi în Portugalia, acestea trebuie să dovedească faptul că acestea sunt plătitoare de securitate socială într-o altă ţară, de obicei, prin furnizarea de dovezi prin formularul E101 sau E104 în ţările Uniunii Europene (inclusiv Elveţia). Altfel, trebuie să plătească contribuţiile la asigurările sociale, în Portugalia, care va costa aproximativ 1500 € pe an pe director .

 

COSTI VARIABILI

 

Din moment ce o companie este cumpărat, costurile variabile vor fi încărcate pe un întâlni cu următoarele servicii (dacă este cazul):

Editorii de extras, muncă în declaraţiile fiscale şi contabile.

   Locul de Muncă juridice şi alte servicii .

   Administratie, Secretariat si alte servicii .

Costurile variabile sunt facturate pe trimestrial. O evaluare a costurilor de anumite tranzacţii de afaceri este afişat la următoarele .

 

SUMARUL EVALUAT COST VARIABILE

 

Mai jos sunt detaliate, costul estimat al companiei.

 

Modificări - juridică de la locul de muncă (*)

 
Schimbare de Directori 600.00
Registrul de directori pentru străine de securitate socială în Portugalia pentru a directorului 200.00
Registrul de directori pentru străine de securitate socială în Portugalia pentru a directorului 1,100.00
Majorările de capital 1,300.00
Schimbarea de nume corporative 1,300.00
Putere de emisie 600.00
Eliberarea certificatului de stare bună 150.00
Schimbarea reprezentantului 500.00
Schimbare de bază statutară articolele 1,300.00
 
Alte servicii conexe (*)
 
Eliberarea certificatului de rezidenţă fiscală 450.00
Deschiderea de cont bancar local 450.00
 

Postului de contabilitate

 

Preţul mediu - rata pentru activitatea de contabilitate sunt de aproximativ € 60 pe oră.

 

Administratie, de secretariat şi alte servicii

 

De servicii pe care o pregătire de facturi, corespondenţă, transferuri bancare, precum şi cum ar fi, va fi oprita pe o trimestrial şi cifra de afaceri. La fiecare ora de cost pentru aceste servicii variază în funcţie de complexitatea activităţii desfăşurate, precum şi responsabilitatea pentru acest lucru.

 

Cum MIRALUX Fiduciaria poate ajuta la pregătirea planurilor şi a documentelor necesare pentru realizarea acestor beneficii. Puteţi beneficia de experienţa noastră şi a noastră de relaţii comerciale, precum si planuri de afaceri, şi tot timpul să-i elibereze detalii cu privire la facilităţile oferite de programul de duty-free societate Madeira

 

Dacă doriţi să construiască sau să dobândească o companie, vă putem ajuta dându-vă toate juridice, fiscale şi administrative de acord cu faptul că. Vă sugerăm alegerea corporative forma în care se instalează dvs. de afaceri şi sediul social în considerare, pentru a minimiza costurile administrative, logistice şi de impozitare.

 

Vă putem fi de ajutor pentru a obţine un regim fiscal favorabil cu autorităţile responsabile de acest lucru. Noi vă oferim consultanţă cu privire la zonele în care există companie cu sediul în Madeira, metodologia lor de utilizare, etc.

 
Home page Esecuzioni Permessi/soggiorno
Assicurazioni Filiali (succursale) Prezzi Offshore
Attivitŕ commerciali Fisco/tasse Proposte di lavoro
Banca svizzera Holding Registrazioni offshore
Automobili 2° Passaporto Recupero credito
Aziende estere Immobili Scuole in Svizzera
Banche estere Immobili esteri Servizi linguistici
Campione d'Italia Opere d'arte Societŕ Francia
Consulenze legali Mappa del sito Offshore Madeira
Conti bancari Nostre coordinate Societŕ Pronte
Copernico Nostri servizi Societŕ Inglesi
Cure salutarie Offerte immobili in CH Societŕ Svizzere
Unione gay Offshore Liechtenstein
Barche Auf Deutsch En Français
In English En Espańol Hа Русском
Na Srpski Na Hrvatski Na Bosanski