MIRALUX

 
Home Page
 На русском
 In English
 En Francais
 En Espańol
 
In
portuguęs
 Em brasileiro

 普通话
 Na Srpsko-Hrvatski
 
Harta site-ului
 
Serviciile nostre
 Copernicus
 
Compania elveţiană
 Holding
 
Sucursale (filiala)
 
Companiile străin
 
Offshore Madeira
 
Societatea franceză
 
British Society
 Compania Gata
 Offshore
 Liechtenstein
 
Offshore preţurile
 
Înregistrări Offshore
 Campione d'Italia
 
Impozite / Taxe
 
Conturi bancare

 
Bănci străine
 
Banche austriache
 
Asigurari
 
Permiselor de şedere
 
2a Paşaport
 
Consiliere juridică
 
Obţinerea de credit
 
Execuţii  
 
Proprietate
 Proprietate străinătate
 
Gay uniune
 
Elveţian proprietate
 Activitate gata
 
Automobile
 
Ambarcatiuni
 Limba Servicii
 
Şcoli în Elveţia
 
Ocrotirea sănătăţii
 
Coordonatele noastre
 
Locuri de muncă
 
 

RECUPERAREA DE ÎMPRUMUTURI

 

Vrei să verifice solvabilitatea dumneavoastră parteneri de afaceri? Lăudăros despre creanţelor? Parerea debitori sunt insolvabil sau au dispărut? Nu stiu de unde sa se ascunda? Vrei să verifice solvabilitatea prima lor de a iniţia acţiuni în justiţie?

Societatea noastra poate colecta informaţiile de care aveţi nevoie despre financiare şi economice, partenerii de afaceri. De asemenea, de recuperare a creanţelor prin structura noastră, împreună cu un testate metodologiei de colectare şi de informaţii confidenţiale de afaceri de diferite tipuri.

Noi oferim profesionalismul, competenţa, şi diplomaţie, în special de recuperare a creanţelor dumneavoastră pe teritoriul elveţian.

În primul rând pentru a proceda la verificarea de domiciliu / reşedinţă de dvs. reale de împrumut în principal, pentru a verifica posibilitatea de a o definiţie a procesului de colectare. Noi va atinge un record de tranzacţii făcute în această direcţie, astfel încât să poată evalua apoi de posibilitatea de a face eficient de colectare.

Creditori, pentru a trimite informaţiile necesare despre debitorului bilanţ şi informaţii utile, acte de a lua o decizie cu privire la posibilitatea de a lua juridice şi / sau executiv sau de a intra în relaţii de afaceri cu potenţial partener.

Munca noastră se desfăşoară în trei etape şi acelaşi pot fi cumulate sau complementare la un alt.

1. Faza de detectare

Prima etapă de verificare pentru a evalua sunt reale şi reşedinţă oficială a debitorului, indiferent dacă acesta este o persoană fizică sau juridică. În acest scop, avem o reţea de tehnice şi logistice autonome. Executam apoi, cu toate că discreţia este necesar, a controalelor necesare în municipii, publice sau private, camere de comerţ şi de societăţi comerciale.

Având în vedere că nici o condiţie prealabilă pentru juridice şi / sau executiv, cu o probabilitate rezonabilă de succes este, înainte de verificare a situaţiei financiare a debitorului, vom da drumul la acest aspect, verificarea cu autorităţile competente, de Camera de Comerţ , instanţele judecătoreşti, etc. Real bilanţ al debitorului. Nu este neobişnuit pentru a vedea debitori aparent nici o proprietate, dar, de facto, au ascunse substanţiale de active, care au gestionat de compania intermediar sau fals.

Capacitatea de a verifica în mod clar existenţa de bunuri mobile sau imobile, conturi bancare, de venituri, companiilor offshore ale debitorului, constituie o condiţie necesară şi de garanţie pentru cel mai bun pentru a începe o colecţie de credit, cu posibilităţi reale de succes.

Ancheta este în curs de transportate direct şi personal de către compania noastră şi acelaşi este extins şi la recrutarea de date şi cifre de la toate persoanele, autorităţile sau companiilor care sunt considerate a fi direct sau indirect, relaţia cu debitorul.

Experienţa acumulată ne-a învăţat noi că creditorul trebuie să aibă posibilitatea de a decide foarte repede peste schimbare la concretizare a colecţie sine. Acest lucru va fi posibil, pe baza de date pe care le să le furnizeze şi sugestii dictate de experienţa noastră şi în reţeaua noastră de cunoştinţe.

Într-o perioadă scurtă de timp rezonabil de timp, de numire, vom încerca să aprofundeze domeniul de aplicare viabilitate de debitor, este un oficial, se pare că, în lumina soarelui, şi că, neoficial, că este deliberat ascunse. În acelaşi timp, dacă este solicitat, vă poate oferi în acest stadiu incipient la cererea debitorului, pentru a pune mâna pentru a portofoliului pentru a soluţiona cererea.

2. Livrare fază

Non-o colecţie de cerere, împreună cu prima faza, o perioadă de timp, într-adevăr, în principal, pentru verificarea de solvabilitatea debitorului, nu ipso facto şi de incapacitatea de a colecta creanţei. Într-adevăr, în această etapă de lucruri, puteţi prezenta două posibilităţi.

Pe baza informaţiilor culese prin intermediul companiei noastre, arată că, în care debitorul nu are nici o proprietate sechestrate sau ataşat. Pot fi necesare pentru a opta pentru o colecţie de pe străzi biroului, cu toate că rezultatul este, la prima votat la eşec. Într-adevăr, odată ce procesul de colectare, Oficiul şi executarea eşecuri elveţian emite în favoarea creditorului şi debitorului, un aşa-numit act de lipsa de mărfuri. Acest document devine mod incontestabil titularului de credit şi a datoriilor, valoarea acesteia, inclusiv dobânzi şi cheltuieli de judecată. Acest document oficial este valabilă timp de 20 de ani. Aceasta înseamnă că, în această perioadă, de credit nu vor intra în reţetă şi creditorul poate întotdeauna acţiona împotriva debitorului, printr-o procedură specială, în special, rapid, usor si ieftin. În cazul în care debitorul a avut în timp achiziţiona bunuri mobile sau imobile, puteţi ataşa sau sesiza le doar pe baza prezentării de penuria de mărfuri, şi anume reface întreaga procedură de evaluare a creditului.

Acest tip de procedură, de asemenea, are un scop contabile / fiscale, care este de a permite de a deduce în care creanţa a rămas restante. În acest caz, sistemul de contabilitate a penuria de mărfuri şi, în consecinţă, expoziţia de la autorităţile fiscale din certificat în proces de revizuire, va permite creditorului să funcţioneze fără alte dovezi, o deducere pentru taxa de credit au rămas nesoluţionate.

3. Judiciară fază

Pe baza informaţiilor culese prin intermediul companiei noastre, arată că debitorul a bunurilor sechestrate sau confiscate. Noi trebuie să promoveze o recuperare de credit pentru a fi făcute de către compania noastră executiv pe străzi, că este de a spune cu anunţul de către creditor a unui precept executiv şi, mai târziu, în cazul în care debitorului, s-au pus la opoziţia faţă de învăţătură, prin intervenţia unui statutar încredere, care a adus, înainte de jurisdicţie competentă, în scopul de a determina existenţa şi executoriu al creanţei .

Compania noastra observă şi necesită extremă prudenţă la incepand un proces, costurile ar putea creşte semnificativ şi mergeţi în totalitate suportate de către creditor în cazul în care rezultatul este negativ. Relaţiilor privilegiate de care ne leagă de încredere statutare pentru a servi tocmai pentru a evita riscul de acţiuni în justiţie pentru a termina o şi apoi necorespunzătoare din punct de vedere economic .

În esenţă în care acţiunea este introdusă numai în cazul unor practici sigure, sau în cazul în care, ca urmare a cercetărilor efectuate deja în stadiu primar de anchetă, există un motiv justificat să creadă că-şef sau ascuns bunurile debitorului este suficientă pentru a stinge revendică de credit.

Această evaluare oportunităţi lipseşte în cazul în care creditorul instruieşte direct la un avocat, un proces: în general, actul juridic de multe ori, fără să verifice în condiţiile economice actuale ale debitorului. Cu toate acestea, deoarece contractul de mandat, care este obligatorie pentru creditor cu său consilier juridic, în orice caz, să fie plătită sau în caz de succes, a declarat, că, dacă nu reuşeşte acest lucru, vă puteţi imagina cu uşurinţă de nemulţumire a creditorului în faţa costurile suplimentare peste dreptul la credit rămas neacoperit.

De coordonare de la etapa de investigare pentru a instanţei, permiţând astfel clienţilor noştri pentru a evalua mai bine posibilităţile de a lua cea de-a doua sansa, de a aduce sau acţiune în justiţie doar în cazul în care există o asigurare rezonabilă a realiza cu succes debitorului. Această metodologie a muncii noastre, astfel, un creditor de a permite o evaluare a informat dacă şi cum să ia o acţiune judiciară, altfel rezultatul incert .

De MIRALUX Fiduciaria Sagl apoi pentru a face cel mai bun efort în prima fază de recuperare, care constă în stabilirea de solvabilitate a debitorului, precum şi posibilitatea de a concrete de credit de recuperare .

Din acest motiv, multe firme străine ne-au fost încredinţate cu sarcina de a pre-test de fezabilitate de recuperare, tocmai pentru a evita acţiunea în justiţie, altfel sortit eşecului final.

Suntem mulţumiţi, prin urmare, la cererile de verificare şi de investigare. Puteţi cere o cotaţie sau un aviz, în scris, la adresa de e-mail : info@miralux.ch

Va garantam cel mai înalt profesionalism noastre, a independenţei, şi, mai presus de toate de confidenţialitate. Evalua împreună rezultatele noastre de cercetare şi, în perfectă armonie cu informaţiile culese, decide, mereu impreuna, ce să fac.