MIRALUX

 
Home Page
 На русском
 In English
 En Francais
 En Espańol
 
In
portuguźs
 Em brasileiro

 普通话
 Na Srpsko-Hrvatski
 
Harta site-ului
 
Serviciile nostre
 Copernicus
 
Compania elveţiană
 Holding
 
Sucursale (filiala)
 
Companiile străin
 
Offshore Madeira
 
Societatea franceză
 
British Society
 Compania Gata
 Offshore
 Liechtenstein
 
Offshore preţurile
 
Īnregistrări Offshore
 Campione d'Italia
 
Impozite / Taxe
 
Conturi bancare

 
Bănci străine
 
Banche austriache
 
Asigurari
 
Permiselor de şedere
 
2a Paşaport
 
Consiliere juridică
 
Obţinerea de credit
 
Execuţii  
 
Proprietate
 Proprietate străinătate
 
Gay uniune
 
Elveţian proprietate
 Activitate gata
 
Automobile
 
Ambarcatiuni
 Limba Servicii
 
Şcoli īn Elveţia
 
Ocrotirea sănătăţii
 
Coordonatele noastre
 
Locuri de muncă
 
 

  ĪNCORPORAREA DE COMPANII DIN MAREA BRITANIE
 
Īncorporarea de companii din Marea Britanie

 

 

Principalul corporative legislaţiei care reglementează această problemă este constituit de către Compania Act astfel cum a fost modificată īn 1985, astfel cum a fost Legea cu privire la impozitele pe venit şi corporative īn 1988. Limba engleză este limba oficială a legislaţiei şi a documentelor corporative.

 
Pentru comerţul internaţional şi a investiţiilor, a tipurilor de companii s-au folosit companii private sau publice de securitate (de răspundere) Limited. O companie īncorporate īn Marea Britanie au aceleaşi drepturi ca şi o persoană fizică. Nu există legi specifice cu privire la eliberarea sau nu eliberare informaţii despre un neautorizate Britannica, directorii sau de proprietari. Cu toate acestea există o taxă pentru profesioniştii care lucrează īn domeniu, cum ar fi administratori, directori de companii de a respecta confidenţialitatea şi discreţia īn vedere al clienţilor lor, acţionari-proprietari de companii cu legislaţia britanică.
 
De legi sunt supuse unor cerinţe privind procedura de constituire de societăţi cu răspundere limitată private privat, cu răspundere limitată publice şi companiile cu răspundere limitată. Diferenţele se referă la principalele diferenţe īntre diferitele tipuri de societăţi, documentele necesare pentru formarea lor, acţionari, capitalul social, a organismelor şi secretari. Există, de asemenea, reglementările care guvernează numele unei companii. Anumite cuvinte īn funcţie de legislaţia engleză este interzis să sugereze ceva special, ca şi unele nume sunt, de asemenea, interzise īn funcţie de faptul că societatea este implicat īntr-o anumită activitate.
 

Nu există restricţii īn afaceri şi de activităţi comerciale: anumite tipuri de servicii nu sunt permise īn conformitate cu legislaţia britanică, inclusiv cele care, de exemplu, bănci, asigurări, servicii financiare, servicii de acreditare servicii orientate către consumatori şi agenţii plasarea.

 

Procedura de constituire necesită depunerea de constituire a unei societăţi de capital şi obiectele de statut, de declaraţia de conformitate şi declaraţia de primul secretar şi directori, anunţ de sediul social şi de plată a taxei de participare, necesare pentru Camera de Comert. Sediul social trebuie să fie de Regatul Unit al Marii Britanii. Īn sensul prezentei fişe de informaţii, un britanic este īn Anglia sau Ţara Galilor şi īnregistrate la Cardiff, capitala Ţării Galilor. Detalii despre constituirea de o companie din Edinburgh, Scoţia sau īn Irlanda de Nord Belfast sunt disponibile la cerere. Odată īnregistrat la Camera de Comerţ, companiile sunt disponibile imediat.

 

De inregistrare de la Londra: mai multe internaţionale clienţi şi comercianţi forma British prefera lor companie de la Londra. Registrul Comertului British companii necesită o taxă nominală suplimentare pentru acest serviciu, iar clienţii de multe ori să profite de această facilitate, exclusive. Cu toate acestea, mai puţin de 1% din toate companiile incluse īn Anglia şi Ţara Galilor de astăzi sunt īncorporate īn Londra. Mai mult de zece ani īn urmă, Guvernul a mutat principalele registrul de companii din Anglia şi Ţara Galilor de la Londra la Cardiff, Ţara Galilor.

 

Un alt avantaj distinct al unităţii de la Londra este disponibilitatea unui serviciu de stabilire imediată, fezabil din punct de vedere īn aceeaşi zi.

 

Clienţii care decide să nu īşi construiască companii din Londra, va avea posibilitatea de a avea companie inregistrata la Registrul Comertului majore īn Imperiului Britanic şi īn Cardiff, Ţara Galilor.

 

Īn afară de includerea īn registrul de la Cardiff, care se referă la Anglia şi Ţara Galilor, există, de asemenea, companii inregistrate in Edinburgh, Scotia si Irlanda de Nord, ca Belfast.

 

Numele de companii sunt supuse la următoarele cerinţe şi limitări:

 

Cu toate că numele poate fi in orice limba, documentaţia trebuie să fie īn limba engleză. Fiecare nume de care nu este limba engleză trebuie să fie īnsoţite de o traducere pentru a se asigura că numele nu este interzisă. Cu toate acestea, īn cazul īn care societatea este īncorporată īn Ţara Galilor, nu există o clauză care permite documentaţia īn galeză.

Un nume identice sau similare cu o deja existente, şi nu vor fi acceptate ..

Un nume considerate ofensatoare sau este identificat cu o crima nu este acceptabil.

Un nume care sugerează patronajul a familiei regale, sau de guvern din Regatul Unit al Marii Britanii nu este acceptabil.

Denumirile sunt supuse unor restricţii, includ asigurare, banca, binevoitor, Building Society, Camera de Comerţ, administrare a fondurilor, fondurile de investiţii, īmprumuturi, municipale, de reasigurare, economii, administraţie, administratori, universitate sau echivalentele lor limbă străină.

Fiecare nume de companie presupune că activităţile de servicii financiare, cum ar fi tranzacţiile bancare şi de asigurări necesită o autorizaţie sau o licenţă.

Societate cu răspundere limitată (SRL) sau publice (PCL) sunt necesare pentru a desemna sufixele răspundere limitată.

 

O companie privată trebuie să aibă cel puţin un director, īn timp ce compania publice trebuie să aibă un minim de doi directori. Un singur director nu poate fi, de asemenea, de secretar. Directorii pot fi persoane fizice sau persoane juridice (societăţi). Pot fi de orice naţionalitate şi nu trebuie să risedere īn Regatul Unit. Dacă există mai mult de un director, unul dintre acestea pot fi, de asemenea, secretar de companie, dar de la companie britanică drept este complex, el sugerează un secretar cu experienţă profesională relevantă. Detalii referitoare la directori sunt publice, dar anonimatul poate fi garantat cu proprietarul companiei client, prin utilizarea de profesionişti care acţionează ca un fals pentru clienţi.

 

Trebuie să fie desemnat un secretar de companie. Secretarul trebuie să fie o persoană fizică sau corporate. Pot fi de orice naţionalitate şi nu este nevoie să se găsesc īn Regatul Unit al Marii Britanii.

 

Pentru companii private, numărul minim de acţionari este una, pentru public, numărul minim este de două. Un acţionar poate fi o corporatie, o companie sau o persoană fizică. Detalii privind acţionarii apar pe visura camera, dar anonimatul clientului companie proprietar, poate fi asigurată prin folosirea de fals sau de vot ale acţionarilor holding proprietarul acţiunilor.

 

Noi societăţi

 

Īn conformitate cu legile din Regatul Unit, există patru tipuri de companii pot fi īnregistrate.

 

Companiile private pe acţiuni - responsabilitatea fiecărui acţionar nu poate fi mai de care a fost plătit pe acţiuni deţinute de către aceştia. Cānd problema de acţiuni, nu există un anumit număr de acţiuni īn fiecare companie. Există o anumită valoare, pentru fiecare acţiune, precum şi cele 100 de acţiunile care reprezintă īntregul capital al companiei. Două acţiuni pot fi emise şi plătite integral, iar restul de 98 acţiuni, adică 98 de kilograme, au extins la limita de răspundere cu privire la companie.

De companie privata, cu limitat de garanţie - responsabilitatea de orice membru / acţionar este limitată la suma pe care a fost de acord să facă īmbunătăţiri. Astfel de companii sunt īn general folosite numai pentru caritate şi nu poate fi folosit ca o societate comercială pentru profit.

Societatea Privata nelimitat - aceasta este o companie privata, cu nici o limită īn ceea ce priveşte răspunderea membrilor săi.

De societate cu răspundere limitată publice (PLC) - actiuni de o societate pe acţiuni trebuie să fie oferite spre vānzare către public, dar răspunderea acţionarilor, de asemenea, limitat la companii private, nu poate depăşi o sumă neplătită pe acţiuni.

 

Cerinţele de autorizare din capitalul social, depinde de tipul de activitate:

 

Companie privată de capital minim este o acţiune, dar de obicei, oferă capital suplimentar de a-şi consolida stabilitatea şi coerenţa a companiei. O companie privată este, īn mod normal īncorporate cu un capital de autorizat parts de £ 1000.

Public companiei: capitalul minim de acţiuni autorizate pentru un serviciu este de £ 50,000, din care £ 12,500 ar trebui să fie lansat la data de formare (īn caz de lichidare toate £ 50000 trebuie să fie plătită). Minimă emise de capital este de două parts.

 

Următoarele categorii de acţiuni: obişnuite acţiuni, acţiuni, amānată parts, acţiuni, cu sau fără drept de vot.

 

Taxe si anuale

 

Taxele plătite de companii din Marea Britanie sunt pe baza de verificare a conturilor prezentate de impozitare de contabilitate, la sfārşitul exerciţiului financiar al companiei. Internaţional de impozitare planificatorii pot folosi structuri pentru a minimiza British fiscale cu privire la comerţul internaţional. Regatul Unit a semnat mai multe tratate internaţionale īmpotriva dublei impuneri. Regatul Unit a dublei impuneri semnat acorduri cu mai mult de 100 de ţări şi, prin urmare, beneficiază de cea mai extinsă reţea de acorduri la nivel mondial īmpotriva dublei impuneri. Nu există taxe pentru licenţe.

 

Este important de reţinut faptul că societatea ratelor de impozitare sunt printre cele mai mici īn Uniunea Europeană. Cota de impozitare este de 23.75% faţă de un britanic, care a realizat profit net de 10'001 īntre şi 50'000 .-- .-- £., O rată de 19% se aplică la īn cazul īn care profiturile companiilor sunt īntre 50'001 şi 300'000 .-- .-- £. Pānă la un profit de £ 10 "000, pe de altă parte, există un total de scutire de la plata taxei pe Marea Britanie.

 

Cerinţele de la situaţiile financiare sunt următoarele:

 

Toate companiile din Regatul Unit trebuie să depună conturile la Camera de Comerţ. Īn general, o companie trebuie să desemneze un auditor şi conturi auditate trebuie să fie depus la Camera de Comerţ. Īn multe cazuri, firmele cu cifra de afaceri de mai jos £ 90,000 sunt exceptate de la această cerinţă, precum şi cele cu o cifra de afaceri mai mică de £ 350,000 trebuie să fac doar un scurt raport cu o relaţie specială conturi.

 

De īnregistrare de o companie britanică (private şi publice limitate) poate avea ca rezultat de pānă la 5 zile lucrătoare. Noastre pachetul standard va include un secretar pentru companie, cu sediul oficial, cu certificat de īncorporare şi articole din statut.

Există posibilitatea de a solicita un serviciu de īnmatriculare rapid, care oferă servicii de standard enumerate mai sus īn termen de 24 de ore.

Emite a acţionarilor. Societatea noastra poate asigura organizarea si redactarea de contracte, pentru ca Uniunea a acţionarilor īn scopul de a reglementa relaţiile de da / lua īntre membri individuali ai British titularilor. E "poate oferi, de asemenea, contracte care restricţionează transferabilitatea de acţiuni, sau să prevadă un drept de refuz sau de prima opţiune.

Documentele īn original vor fi transmise direct la client sau de a putea fi puse la dispoziţia sa de către biroul de secretar al companiei. Documentele pot fi aprobate, cu o ştampilă dell'Apostilla īn conformitate cu Convenţia de la Haga īn cazul īn care au fost solicitate de către client.

Documentele īn original vor fi transmise direct la client sau de a putea fi puse la dispoziţia sa de către biroul de secretar al companiei. Documentele pot fi aprobate, cu o ştampilă dell'Apostilla īn conformitate cu Convenţia de la Haga īn cazul īn care au fost solicitate de către client.

MIRALUX de īncredere poate organiza pentru clientii sai, de asemenea, traducerea īn italiană, germană, franceză, rusă, spaniolă corporative documentele originale, care sunt īn mod evident scrise īn limba engleză.

Clientul ar dori să-şi achiziţioneze o companie britanică preparate sau īnfiinţat o nouă ad-hoc, acesta nu va trebui să mergem īn Anglia. Comutatorul doar la birourile noastre şi organiza tranzacţie pentru a ne forma, apoi obtinerea tuturor consiliere īn italiană.

MIRALUX de īncredere va informa clientul cu privire la posibila utilizare a British la şi de la companii de pe teritoriul italian, indicānd domeniile de utilizare, de modalităţile, metodele de facturare, etc.

Home page Esecuzioni Permessi/soggiorno
Assicurazioni Filiali (succursale) Prezzi Offshore
Attivitą commerciali Fisco/tasse Proposte di lavoro
Banca svizzera Holding Registrazioni offshore
Automobili 2° Passaporto Recupero credito
Aziende estere Immobili Scuole in Svizzera
Banche estere Immobili esteri Servizi linguistici
Campione d'Italia Opere d'arte Societą Francia
Consulenze legali Mappa del sito Offshore Madeira
Conti bancari Nostre coordinate Societą Pronte
Copernico Nostri servizi Societą Inglesi
Cure salutarie Offerte immobili in CH Societą Svizzere
Unione gay Offshore Liechtenstein
Barche Auf Deutsch En Franēais
In English En Espańol Hа Русском
Na Srpski Na Hrvatski Na Bosanski