MIRALUX

 
Home Page
 На русском
 In English
 En Francais
 En Espańol
 
In
portuguęs
 Em brasileiro

 普通话
 Na Srpsko-Hrvatski
 
Harta site-ului
 
Serviciile nostre
 Copernicus
 
Compania elveţiană
 Holding
 
Sucursale (filiala)
 
Companiile străin
 
Offshore Madeira
 
Societatea franceză
 
British Society
 Compania Gata
 Offshore
 Liechtenstein
 
Offshore preţurile
 
Înregistrări Offshore
 Campione d'Italia
 
Impozite / Taxe
 
Conturi bancare

 
Bănci străine
 
Banche austriache
 
Asigurari
 
Permiselor de şedere
 
2a Paşaport
 
Consiliere juridică
 
Obţinerea de credit
 
Execuţii  
 
Proprietate
 Proprietate străinătate
 
Gay uniune
 
Elveţian proprietate
 Activitate gata
 
Automobile
 
Ambarcatiuni
 Limba Servicii
 
Şcoli în Elveţia
 
Ocrotirea sănătăţii
 
Coordonatele noastre
 
Locuri de muncă
 
 

  AUTOMOBILI E BARCHE
 

Barche

Le vetture d'occasione e le vetture d'epoca

La patente di guida

 

 

Yacht

Compania noastra ofera un client de servicii internaţionale de înregistrare a navelor în off-shore-fiscale favorabile jurisdicţii. Antetul proprietăţile de fiecare iaht este construit de noi într-o instanţă naţională, în cazul în care există legi speciale proiectate pentru o exigente clientele. De înregistrare a unei nave de la o anumită ţară, de fapt implică răspunderea juridică a navei în această ţară în pace, fără punerea în aplicare a legilor de-o altă ţară.

Compania juridice şi persoane fizice pot, astfel, se bucură de avantaje considerabile şi taxa de economii prin înregistrarea lor iahturi şi navele lor într-o jurisdicţie, în acelaşi timp, având avantajul de a vieţii private şi a protecţiei juridice oferite de către această înregistrare.

Alegerea jurisdictiei potrivite pentru a înregistra un anumit tip de navă sau de iaht, în funcţie de mai mulţi factori. De exemplu, este necesar să se evalueze în ţara în care proprietarul este rezident, orasul unde barca va fi staţionate, ţara în care acesta va fi folosit în principal de iaht, în cazul în care iaht va fi închiriate unor terţe persoane sau vor fi folosite numai în scopuri private. Există mai multe întrebări care este necesar a răspunde mai întâi.

Prin propriile noastre birouri, precum şi prin reţeaua noastră de colaboratori din întreaga lume, vom putea să se înregistreze o barcă în multe jurisdicţii. De asemenea, vom:

- Înregistrarea de iahturi private şi nave comerciale

- de înregistrare TVA

- de finanţare pentru achiziţionarea de nave comerciale şi private, iahturi

- Servicii şi administraţiile Yacht

- asigurare maritimă

Mai jos am lista de probleme care apar cu privire la achiziţionarea şi gestionarea de o barcă.

Yacht Cumpara

Atunci când cumpără o barcă, este necesar să se examineze cu atenţie termenii şi garanţii contractuale. Acest lucru include necesitatea de a examina în detaliu termenii şi modul de livrare, care trebuie să se asigure de cumpărător, în ciuda unor acorduri redactate direct de la producător / furnizor, care includ în mod unilateral clauzele amenajat în favoarea acestuia din urmă. De exemplu, este necesar să se verifice clauzele referitoare la rezervele de proprietate, plata avansurilor şi depozite, şi aşa mai departe. În cele din urmă, toate aceste clauze care sunt aranjate exclusiv în interesul unei părţi contractante.

În cazul în care aveţi nevoie pentru a încheia un contract pe o barca importantă şi costisitoare, este util să se folosească de serviciile unui avocat, mai degrabă decât să se bazeze pe un contract standard de vânzare. Departamentul nostru juridic, atunci va va ajuta la elaborarea şi monitorizarea contractelor şi documentele contractului.

Înregistrare

Toţi proprietarii de iahturi şi navele trebuie să se înregistreze lor bărci într-un registru recunoscute internaţional şi jurisdicţia sa trebuie să prezinte dovada de naţionalitate şi de proprietate. Una dintre cele mai importante decizii care trebuie luate depinde de posibilitatea de a alege de competenţă pentru înregistrare şi la problema dacă să se pregătească şi direct în nume propriu sau o companie. De obicei, posibilitatea de a alege dintr-o societate, care le oferă avantaje superioare non-înregistrare în numele proprietarului ca un individ.

În alegerea de competenţă de înregistrare a navei, ar trebui să se acorde reputaţia şi respectabilitate de pavilion, costul de înregistrare şi de administrare a anual înregistrare, uşurinţa de înregistrare şi primele de asigurare, de munca legale, actele cu putere de lege moştenire impozite, sau tuturor celor care sunt implicaţiile care optează pentru posibilitatea de a alege dintr-o jurisdicţie, mai degrabă decât alta.

S-ar putea înregistra iahturi, precum şi navele de marfă, în unele din înregistrările din lume. Noastra alegere va fi fără de nici un fel, dar au votat doar pentru a proteja client. Cerinţele de înregistrare a navelor care variază considerabil de la o jurisdicţie la alta. Unele înregistrări oferă posibilitatea de a alege. De exemplu, înregistrarea sub pavilion britanic pot fi obţinute în unele din următoarele jurisdicţii:

-- Isole Bermuda

-- Isola Cayman

-- Gibilterra

-- Guernsey

-- Isola di Man

-- Jersey

-- Regno Unito

În funcţie de circumstanţele şi de nevoile individuale ale clientilor, am ţine iahturi şi alte nave în diverse jurisdicţii atent selectate, inclusiv a Insulei Malta, Statele Unite, Panama, Cipru, Insulele Turks şi Caicos, Liberia, etc.

În alegerea de competenţă, vom lua în considerare următoarele elemente:

- costul de înregistrare, pentru nivel cât mai scăzut posibil.

- Pentru a tonaj minim, că, în unele jurisdicţii nu sunt prezente.

- De naţionalitate al proprietarului barca. Într-adevăr, de multe jurisdictii sunt obligaţiuni de naţionalitate.

- Posibilitatea de o dublă înregistrare, adică în mai multe ţări.

- Scutire de impozit în ceea ce priveşte ţările de înregistrare.

- The real proprietar de anonimat.

Proprietăţi

Cea mai mare parte din clienţii noştri aleg să se înregistreze iaht lor printr-o companie, care oferă mai multe avantaje importante, astfel păstrându-şi anonimatul directe de proprietate sull'imbarcazione.

De fapt, multe iaht proprietarii preferă să inspecteze proprietatea sull'imbarcazione ca fiind confidenţiale şi discret. De proprietate a unui yacht printr-o companie permite un grad ridicat de confidenţialitate. Folosind o societate care deţine-o în aceeaşi barcă, ea limitele de expunere de clienţi la răspundere care ar putea să apară prin directe de proprietate. Multe dintre ţările în care clienţii noştri sunt de locuitori, de asemenea, de legi şi de proprietate moştenită de complexe şi costisitoare, care pot afecta în mod semnificativ la bugetul Moştenită / capital. Aceste probleme pot fi evitate prin alegerea unui sănătoşi companiei.

Suntem în stare să se înregistreze în mai multe companii de jurisdicţii în întreaga lume. Prin intermediul acestor firme, am urmat apoi de bărci în jurisdicţii mai favorabile pentru client.

În unele cazuri, este avantajos de a utiliza, nu o societate comercială, dar o fundaţie. O fundaţie permite gestionarea activelor mai sigure si mai durabile si unii clienţi preferă această structură juridică. Prin intermediul firmei noastre puteti inregistra barca important în multe jurisdicţii şi noi sunt mai bine poziţionate pentru a informa şi a asista clientul în alegerea cea mai potrivită structură. Serviciile noastre includ consultanţă fiscală şi juridică, de guvernare corporativă, de înregistrare a navelor şi se bazează pe nevoile individuale ale fiecărui client. Pentru fiecare client construi o anumită structură, în funcţie de nevoile lor.

Implicaţii şi probleme cu Uniunea Europeană

Utilizarea de un iaht pe teritoriul Uniunii Europene presupune repercusiuni pentru care se referă la faptul că TVA-ul. În principiu, toate iahturi detinute sau folosite de către rezidenţi a Uniunii Europene trebuie să plătească TVA-ul astretti înainte de a intra pe teritoriul european. O scutire este posibilă numai pentru cei iaht deţinute de rezidenţi în afara Uniunii Europene şi utilizate temporar în apele europene de către nerezidenţi. De exemplu, o companie înregistrată în afara Uniunii Europene sau o persoană care locuieşte în mod normal în afara UE.

Aspecte importante care determină aplicabilitatea de impozitare pentru TVA-ului se datorează locul de achiziţionare a iaht, în cazul în care iaht va fi folosit, care este proprietarul lui, care utilizează iaht, de iaht va fi închiriate unor terţe persoane, sau, dacă de iaht va fi utilizat de către rezidenţi a Uniunii Europene.

Compania noastră lucrează cu specialişti în domeniul de a oferi sugestii şi metode de a evita introducerea unei astfel de impozit pe cheltuiala privat iahturi şi nave comerciale. Specialistii nostri pot sfătui în decizia cu privire la plata TVA pe barca recent achiziţionate sau pe cale de a fi cumpărate. Ne puteţi explica dacă şi cum pentru a evita plata acestei taxe. Întrebările şi implicaţiile pe care pot să apară sunt complexe şi, prin urmare, este recomandat ca o consultare cu specialistul nostru înainte de a decide asupra se face.

Structuri prin atent puse în aplicare, a rezidenţilor din UE poate evita plata TVA-ului cu privire la achiziţionarea de barca lor şi să fie în măsură să parc şi navighează în apele europene, fără să se bazeze pe faptul că plata taxei. Există structuri si modele, pentru a reduce sau complet evita plata TVA. Aceste sisteme includ înregistrare a iaht şi comercială navă care diferitele tipuri de închiriere.

În unele cazuri, este recomandabil a se evita adoptarea unor astfel de structuri. În plus, ratele de TVA varia substanţial (de la 13% în Madeira / Portugalia, la mai mult de 20% în cele mai multe alte ţări europene) şi, prin urmare, poate fi avantajos să plătească TVA-ul într-o ţară cu o rată mai mică. În alte ţări, pot exista avantaje de a utiliza metodele de impozitare. De exemplu, dacă o companie care are domiciliul pe teritoriul unui anumit jurisdicţia cumpără o barcă, cu scopul de a închiria în aceleaşi, barca nu trebuie să intre în apele în care competenţa şi de plată şi de rambursare a TVA-ului se va face strict pe baza de contabilitate.

Asigurari

În general, pentru a extinde acoperirea de asigurare a riscurilor de obicei, cum ar fi o coliziune, vătămare corporală şi a bunurilor, de răspundere a angajatorului, etc. Aceste reportaje trebuie să fie analizate cu atenţie. Acest lucru este deosebit de important atunci când riscul de coliziune şi a poluării. În funcţie de zonele în care naviga nava, va fi, de asemenea, util pentru a oferi acoperire pentru riscurile de război.

Ormeggi

Cea mai mare parte a iahturi din Europa sunt staţionate în Marea Mediterană. Dreptului de proprietate a moorings în unele exclusiv de porturi, de exemplu, în Monaco sau Riviera franceză sau italiană, este văzut ca bază pentru o investiţie bună, chiar şi în aceste ţări este introducerea pe ele. Pe de altă parte, poate fi avantajoasă pentru a lega un iaht într-o ţară din afara Europei, cum ar fi Croaţia şi Tunisia, pentru a evita impunerea de pe ele. Înainte de a cumpăra sau închiria o barcă, ar trebui să caute consiliere cu privire la consecinţele fiscale de proprietate, utilizarea şi închirierea de moorings. Drepturile de a utiliza un anumit amarate va fi permis să private de cetăţeni sau societăţi comerciale, pentru o perioadă limitată de timp. Astfel de drepturi de utilizare pot fi vândute sau pot fi atribuite la o treime entitate. Acest lucru poate da naştere unei obligaţii fiscale.În Franţa, de exemplu, atunci când există un transfer de drepturi (acţiuni) de a utiliza o barca, în limba franceză, autorităţile fiscale şi solicită ca aceeaşi tranzacţie ca o vânzare de bunuri imobiliare.

Servicii administrative

Prin propriile noastre birouri, precum şi prin intermediul societăţilor de servicii de specialitate, va putem oferi consultanţă financiară, management financiar şi de contabilitate. Putem ţine evidenţa plăţilor legate de întreţinere a navei şi cheltuielile pentru întreţinerea echipajului. De gestionare a conturilor se poate face cu băncile astrette secretul bancar.

Va rugam sa ne contactati pentru a verifica şi a pune în aplicare opţiunile dumneavoastră. Putem oferi pachete inclusiv de companiile offshore cu înregistrare a navei sale şi de servicii bancare şi de sisteme administrative.

 

În Elveţia, pentru a cumpara masina

 

De masini si automobile clasice

Elveţia are un mare şi atractivă piaţă pentru masini folosite. Multi sunt straini, care călătoresc în Elveţia pentru a cumpara masini folosite pentru a fi importate şi utilizate în ţara lor. De fiabilitate a maşinilor de pe piaţa elveţiană este, de fapt, datorită faptului că în Elveţia există controale stricte cu privire la întreţinerea vehiculelor, precum şi proprietarii acestora trebuie să le prezinte periodic de test necesare la biroul de motorization civile. În acest fel, Elveţia are o flotă de vehicule, printre cele mai bune din lume, care este reînnoit la o medie de maturitate de 3 / 4 ani, şi, prin urmare, cele mai multe dintre caracteristicile unice rare.

 

Într-adevăr, nu este mai puţin frecvente pentru a vedea afişate la elveţian dealeri, autoturisme târziu, în stare bună, un pret foarte competitiv. Nu trebuie să uităm că, în Elveţia, rata de TVA pentru vehicule, acesta este de numai 7,6%, şi mult mai puţin decât alte ţări europene.

 

Elveţia este, de asemenea, interesant de la un alt punct de vedere. Într-adevăr, lipsa de orice industrie, piaţa de autoturisme este complet gratuit, fără a balzelli vamale, restricţii de import, etc., De acest fel ca în Elveţia, puteţi cumpăra orice tip de vehicul, chiar şi cele mai ciudate si rare . Din acest motiv, clienţii noştri sunt călătoriţi în Elveţia pentru a uita, pentru anumite modele de maşini, nu sunt disponibile în ţara lor de reşedinţă.

 

În ceea ce priveşte autoturismele, este util să se sublinieze faptul că Elveţia are un număr mare de autoturisme de prestigiu, cu dragoste păstrate de către proprietarii lor. Multe sunt, de asemenea, cluburile, care aduce împreună prietenii de automobile clasice.

 

Compania noastra este, cu siguranţă, posibilitatea de a căuta în maşini pentru tine si pentru a aduna toate documentele necesare pentru export din Elveţia, ei de import în ţară străină. Putem oferi suport logistic şi de servicii administrative, în Elveţia, în scopul de a pregăti necesar de export practici.  

Licente de conducere

De trafic de fiecare ţară, stabileşte condiţiile de eliberare şi de întreţinere a unui permis de conducere pentru autovehicule. Pentru drivere elveţian şi / sau străini cu reşedinţa în Elveţia, desigur, se aplică în legislaţia elveţiană privind regulile de traficul rutier, care nu include aşa-numitele puncte de penalizare, la fel ca în cazul Italiei. Acest lucru însă nu scuteşte şoferii de licenţă care poartă elveţian de la obligaţia de a respecta normele de drum, atunci când se deplasează atât la ţară şi în străinătate. Cu toate acestea, în ciuda acestei obligaţie legală, nu există un beneficiu pentru un cetăţean italian, cu elveţian de licenţă, pentru a nu pierde puncte de pe licenta pentru infracţiuni mici, cum ar fi lipsa de conexiune centura, vorbind la telefon la volan, improprii de parcare, etc. Într-adevăr, elveţian traficul rutier, pentru acest tip de infracţiune, oferă doar o mică amendă, spre deosebire de legislaţia italiană, care prevede reducerea puncte pentru licenţă de infracţiuni, toate împreună, puţin important.

E pe de altă parte, că în litigiu, care circulă în Italia cu elveţian de licenţă, nu suporta prescurtare de puncte în care această posibilitate este exclusă prin lege. Într-adevăr, este aprobat la nivel internaţional, că un membru nu poate revoca, retrage, sau confisca de licenţă a unui stat străin.

Prin urmare, nu este coincidenţă faptul că în ultimele luni, mulţi cetăţeni italieni au contactat firma noastră să se formalizeze practicile de obţinere a licenţei elveţian, pentru italian, doar pentru a evita consecinţele dezastruoase de curent impus de legislaţia italiană, în cazul în cazul în care punctele de licenţă (italian) a petrecut deja sau sunt pe drumul cel bun.

Compania noastra a fost deja făcut pentru a formaliza aceste practici şi poate cu siguranţă vă şi vă ajute la rezolvarea problemei tale. Este important de reţinut că, în plus faţă de elveţian de licenţă, puteţi obţine de înregistrare de maşina lui, în Elveţia, de asemenea, realizarea unei economii semnificative pe de timbru şi a primelor de asigurare, care, în teritoriul elveţian, sunt semnificativ mai mici decât în Italia.

De asemenea, reţineţi că maşina de afaceri, în Elveţia se presupune deducerea impozitului total de costul de inchiriere pentru toate deplasări.

 

 

 

Home page Esecuzioni Permessi/soggiorno
Assicurazioni Filiali (succursale) Prezzi Offshore
Attivitŕ commerciali Fisco/tasse Proposte di lavoro
Banca svizzera Holding Registrazioni offshore
Automobili 2° Passaporto Recupero credito
Aziende estere Immobili Scuole in Svizzera
Banche estere Immobili esteri Servizi linguistici
Campione d'Italia Opere d'arte Societŕ Francia
Consulenze legali Mappa del sito Offshore Madeira
Conti bancari Nostre coordinate Societŕ Pronte
Copernico Nostri servizi Societŕ Inglesi
Cure salutarie Offerte immobili in CH Societŕ Svizzere
Unione gay Offshore Liechtenstein
Barche Auf Deutsch En Français
In English En Espańol Hа Русском
Na Srpski Na Hrvatski Na Bosanski